Rezultate curățătorie încălțăminte

9 oameni cu care trebuie să faci cunoștință

Din data de 3 martie 2020 vreau să te surprind cu noua ta experiență îmbunătățită alături de noi. Curățătoria de încălțăminte ”URMA-Shoe care” evoluează la nivelul următor și devine Kanoi. Dar de unde și de ce această evoluție? Hai să-ți prezint câțiva oameni și vei înțelege de ce:

Andreea – A primit cadou o pereche nouă de Nike-uri. În prima zi i-a pătat cu ulei. A încercat să-i curețe singură și nu a reușit. I-a adus la noi să-i salvăm.

Emma – A primit cadou o pereche de adidași Elizabeth Line Samba. I-a distrus când i-a lăsat în apă să se înmoaie noroiul pentru a-i spăla apoi în mașina de spălat. Oricât ne-am dat peste cap să remediem problema, erau prea distruși ca să se poată rezolva prin curățare. Așa că am căutat soluții în piață și la producătorul original și am ajutat-o să-și recupereze perechea preferată.

Andrei – Avea o grămadă de pantofi murdari. Nu avea timp să-i curețe. Și-a adus încălțămintea la noi pentru a economisi timp.

Geanina – Și-a cumpărat UGGuri. Copilul i-a desenat cizmele cu pix roșu. Voia o metodă garantată să îndrepte situația. A apelat la noi și nu și-a mai bătut capul.

Doru – E din Timișoara. Pe acolo nu e nimeni care să curețe încălțămintea. I-a trimis la Cluj și ne-am ocupat noi.

Ioana – Și-a deschis o firmă de închiriat pantofi de ocazie. Voia să curețe pantofii în siguranță pentru clientele ei. I-am asigurat bunul mers al afacerii.

Cosmin – Colecționează sneakerși și e foarte pasionat de asta. Arunca cu banii pe produse de curățare care nu funcționau. A vrut să economisească bani și și-a trimis colecția la noi.

Roxana – Îi era rușine să se descalțe din cauza unei micoze. Și-a terminat tratamentul și doctorul i-a recomandat să-și arunce tot pantofarul sau să vină la noi. Ne-a ales pe noi.

Eliza – Și-ar fi cumpărat o pereche de cizme scumpe. Nu avea nimic și pe nimeni să-i asigure investiția. A prins curaj când a descoperit soluția: pe noi.

În mintea mea încolțea o întrebare: Cum pot face să curăț mii de perechi de pantofi pe lună?

Așa că am dat comandă de un utilaj din Busan, Coreea de Sud.

Dacă până acum puteam curăța în jur la 400 de perechi de pantofi pe lună, acum pot peste 2 000.

Sunt sute de oameni pe care i-am ajutat și fiecare e cu povestea lui. Fiecare ne-a ajutat să fim cea mai bună versiune a noastră.

Probabil te întrebi cum curățam încălțămintea înainte… Am curățat-o la mână. De aia îmi și lua atât de mult să-mi fac treaba.

Curățatul pantofilor la mână (peste 1500 de perechi) m-a ajutat să înțeleg:

  • cum pot curăța o piele de yak
  • cum scot o pată de ulei de locomotivă
  • ce provoacă mirosul neplăcut din încălțăminte
  • de ce se îngălbenește talpa

Am învățat mult mai mult de atât. Și vreau să împărtășesc cu tine ceea ce știu.

Concluzia e simplă: îmi fac treaba mai repede și mai bine. Cu ocazia asta, te pot scăpa de corvoada curățării încălțămintei și mă pot implica mai mult în a te ajuta cu sfaturi și idei testate de mine.

În data de 3 martie 2020 lansam noua versiune a serviciului prestat de noi, sub noul nume. Nu uita să folosești codul pe care l-ai primit pentru a beneficia de ofertă. Dacă încă nu te-ai abonat, o poți face aici, pentru a primi codul promo: https://bit.ly/2VtX5nQ

Fii pe fază, pentru că în următorul articol îți spun CONCRET, cum va arăta noua ta experiență la noi.

Cu drag,
Robert

PS. Dacă vrei să dai și prietenilor tăi ocazia să beneficieze de ofertă, trimite-le acest articol. Thanks for sharing! 🙂

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.