FAQ

Întrebări frecvente despre curățarea încălțămintei la Kanoi

Selectează serviciul dorit din rubrica de comandă. În formularul de comanda vei introduce adresa de preluare. Comanda se achită cu cardul online în avans.

Sigur! Plasează comanda în rubrica de comanda și achita online. Pune încălțămintea în cutie. Un curier de la Sameday va veni să preia coletul și va lipi AWBul pe pachet.

La noi plătești rezultatul, nu efortul.
Dacă nu ești mulțumit/ă de rezultatul serviciilor noastre de curățare profesională a încălțămintei, poți primi banii înapoi!

Garanția se aplică doar asupra serviciilor profesionale de curățare încălțăminte. Serviciile de igienizare sunt garantate de testele efectuate de producător.

De asemenea, nu răspundem de viciile ascunse sau defecțiunile încălțămintei. Acestea țin de calitatea încălțămintei și modul în care a fost utilizată. Noi efectuăm toate procedurile conform cu indicațiile producătorilor.

Exemplu de viciu ascuns: folosirea unui fixator pentru vopsea de calitate slabă la colorarea încălțămintei
Exemplu de defect: talpă dezlipită / ruptă

Mirosul neplăcut se datorează bacteriilor. Uneori e doar un miros, alteori e o micoză.
Serviciul de igienizare pe care îl oferim este ideal ca să te scape de acest disconfort.
Totuși, pentru a te asigura că scapi de problema micozei, tratează întâi boala și apoi poți veni cu încălțămintea la noi.

  1. Plasezi comanda
  2. Oferim consultanță și stabilim detaliile preluării
  3. Venim să preluăm încălțămintea murdară
  4. Curățăm, uscăm și igienizăm încălțămintea
  5. Stabilim data și adresa predării pantofilor
  6. Venim să-ți predăm pantofii curați
  7. Verifici comanda primită
  8. Plătești doar dacă rezultatul te satisface

Curățăm orice tip de material de încălțăminte: piele netedă, năbuc, suede, canvas, mesh, orice!

Lista petelor este una lungă. Cele mai frecvente pete pe care le scoatem sunt: noroi, apă, sare, mucegai, ulei, cafea, vin și suc.

Plata se face cu cardul în avans pe site. Serviciile de vopsire se facturează separat după finalizarea procesului de curățare

Serviciul durează 3 zile lucrătoare. De exemplu, dacă marți preluăm comanda, vineri o returnăm.
Excepția 1: cazurile în care încălțămintea nu se curăță din prima, iar procedurile de curățare trebuie repetate. Când e vorba de excepții, te ținem la curent cu tot ce se întâmplă.
Excepția 2: comenzile venite prin curier.

Încălțămintea ta va fi tratată cu lumină UV, ioni de argint și ozon.
Testele de la producător arată că în încălțămintea noastră ar fi peste 1300 de bacterii. După tratament, numărul lor scade la 21.

Serviciul te scapă de tot felul de bacterii și mirosuri neplăcute. Este ideal pentru persoanele bolnave de micoze.
În mod normal, dermatologul îți recomandă să arunci încălțămintea după tratament pentru că bacteriile ce au cauzat problemele sunt încă acolo.
Folosind serviciul de igienizare, omori bacteriile care au cauzat boala și îți salvezi încălțămintea.

După tratament, folosim un odorizant de încălțăminte pentru un miros fresh și plăcut (altfel, în urma tratamentului, încălțămintea ta ar mirosi a argint).

Pielea noastră seamănă cu pielea încălțămintei. Astfel că încălțămintea din piele netedă sau întoarsă trebuie tratată la fel ca piele noastră.

Pielea netedă este formată din hipodermă, dermă și epidermă. Din acest motiv, încălțămintea din piele netedă trebuie hidratată. Pentru încălțămintea din piele netedă folosim la finisaje cremă hidratantă și ceară pentru lustruit (bazată pe ceară de albine). Apoi o lustruim pentru luciu.

Pielea întoarsă este formată din hipodermă și dermă. Firele pe care le vedem sunt de fapt fire de colagen. Pentru a reda frumusețea pielii întoarse, trebuie să exfoliem stratul de piele afectat.

Putem vopsi aproape orice. Din păcate, reparații nu facem încă. 

Trimite-ne un mesaj cu încălțămintea pe care vrei să o vopsim și îți vom oferi consultanță gratuită. Vei primi cea mai bună recomandare din partea noastră pentru prestarea acestui serviciu.

Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 2. Adresa este valabilă doar pentru comenzile care NU sunt din orașul Cluj-Napoca.

Pentru clujeni, noi suntem peste tot pentru că oferim transportul gratuit la orice comandă. Lucrăm doar pe bază de programare și comandă fermă.