Rezultatele noastre
09 rezultate vopsire incaltaminte before09 rezultate vopsire incaltaminte after
08 rezultate vopsire incaltaminte before08 rezultate vopsire incaltaminte after
RECONDITIONARE INCALTAMINTE
Cum funcționează?
ALEGE PACHETUL POTRIVIT TIE

Pachete Reconditionare Incaltaminte

Atenție: Încălțămintea trimisă trebuie să fie curată, această etapă nu este inclusă în pachet. Serviciul de curățare încălțăminte durează 3-5 zile lucrătoare. Vezi pachete.

Revitalizare piele intoarsa 1 pereche
Lei 50-100 In functie de tipul incaltamintei
Aplicare balsam
Uscare
Periaj profesional
Lustruire piele neteda 1 pereche
Lei 50-100 In functie de tipul incaltamintei
Hidratare piele
Uscare
Periaj profesional
Aplicare ceara
Lustruire

Timp de lucru: Revitalizare piele intoarsa/Lustruire piele neteda 1-2 zile lucrătoare.

Timp de lucru: Curățare încălțăminte plus Revitalizare piele intoarsa/Lustruire piele neteda 4-7 zile lucrătoare.

Plata cu cardul: După emiterea facturii și prezentarea dovezii de plată de către dumneavoastră, vom expedia coletul.
Plata ramburs:
Coletul va fi expediat, iar plata se va efectua către curier în momentul livrării.

CE AVANTAJE CONCRETE AI

Beneficii Reconditionare Incaltaminte

Dacă ai ajuns aici, cel mai probabil e din următoarele trei motive:

W612sDwC9ZFKNnlWKiewAAAABJRU5ErkJggg==

Îți dorești să redai aspectul original încălțămintei tale preferate.

 

YAAAAASUVORK5CYII=

Îți dorești ca petele persistente sau urmele de uzură să fie eliminate pentru a prelungi durata de viață a încălțămintei.

 

Mnk1T6jBIrjuLvD5ZTmOWE6pysAAAAAElFTkSuQmCC

Vrei pur și simplu să ai grijă de încălțămintea ta preferată.

Oferă-le o nouă viață papucilor tăi dragi prin serviciul de recondiționare încălțăminte piele/piele întoarsă de la Kanoi

Ți se pare că încălțămintea ta preferată începe să își piardă din farmecul inițial, confruntându-se cu pete, zgârieturi sau mici imperfecțiuni? Aceste probleme te determină să nu mai îți mai porți papucii cu aceeași bucurie sau chiar deloc?

Indiferent dacă sunt adidași albi care și-au pierdut strălucirea după o spălare la mașină, de petele care nu mai pot fi scoase din cauza vechimii, a oxidării capselor sau pur și simplu dacă îți dorești o schimbare de look prin vopsire, Kanoi reprezintă soluția ideală. Serviciul nostru transformă încălțămintea care nu mai arată bine într-o pereche ca nouă, prin serviciul de recondiționare încălțăminte piele/piele întoarsă.

Alege serviciul de recondiționare adidași sau pantofi din piele/piele întoarsă de la Kanoi și redescoperă bucuria de a-ți purta papucii preferați

Serviciul nostru de recondiționare adidași sau pantofi din piele/piele întoarsă este creat dintr-un proces complex, realizat de experți în industria textilă și pielărie. Procesul nostru, dedicat pasiunii și atenției la detalii, urmează pași logici și clari, asigurându-ne că obținem cele mai bune rezultate pentru tine și încălțămintea ta preferată.

De la curățarea inițială a suprafeței, prin una dintre cele 47 de tehnici sigure în funcție de material și pregătirea acesteia pentru vopsire (unde este cazul), la repararea zgârieturilor și hidratarea pielii, fiecare etapă este executată cu grijă și precizie, culminând cu aplicarea vopselei și a fixatorului de culoare pentru a asigura o protecție durabilă.

Ultimul pas este lustruirea, care adaugă un finisaj strălucitor și îmbunătățește rezistența încălțămintei la factorii externi. Toate acestea, realizate cu o dedicare totală pentru a te ajuta să te bucuri din nou de încălțămintea ta, fără a fi nevoit să investești într-o pereche nouă.

Fie că este vorba de o simplă dorință de schimbare sau de necesitatea de a repara și reîmprospăta, suntem aici pentru a-ți transforma fiecare pereche de încălțăminte într-o pereche de papuci ca noi care să te reprezinte.

Alege Kanoi pentru recondiționarea încălțămintei tale și redă viață papucilor tăi dragi, indiferent de provocările cu care s-au confruntat.