Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Abonament anual curățare și igienizare încălțăminte

600,00 lei

Curățare încălțăminte

65,00 lei

Curățare și igienizare încălțăminte

80,00 lei

Impermeabilizare încălțăminte

20,00 lei

Lustruire piele netedă

0,00 lei

Ofertă curățare și igienizare încălțăminte

195,00 lei

Revitalizare piele întoarsă

0,00 lei

Vopsire integrală cizme/UGG

0,00 lei

Vopsire integrală încălțăminte

0,00 lei

Vopsire parțială față (bombeu)

0,00 lei

Vopsire parțială laterale

0,00 lei

Vopsire parțială spate (călcâi)

0,00 lei

Te chinui să cureți încălțămintea acasă? Te scăpăm de problema asta.

Știu cât de frustrant este să-ți cureți încălțămintea acasă. Dacă o bagi la mașina de spălat, riști să o distrugi. Dacă folosești soluții de curățare casnice ai 2 șanse: ori nu se curăță bine, ori distrugi încălțămintea. Ca să poți face o treabă bună ai nevoie de soluții profesionale și utilaje performante.

Îți prezint Kanoi: cea mai sigură, rapidă și ușoară metodă din România pentru încălțări ca noi (sau aproape ca noi). Curățăm profesional și igienizăm orice tip de încălțăminte.

Pentru curățarea încălțămintei ținem cont de 4 lucruri: tip de material, tip de vopsea, tip de pată și tehnologia de fabricație. Vasta experiență ne-a ajutat să punem la punct foarte bine un sistem de lucru, să ne costruim singuri utilajele și să facem teste clinice pe bacteriile și ciupercile din încălțăminte.

De exemplu, Adidașii se curăță diferit față de UGGuri. Avem 5 tehnici de curățare și 3 tehnici de uscare diferite. Sunt o mulțime de materiale și fiecare material se tratează diferit. Iar noi curățăm încălțămintea peste tot: interior, exterior, talpă, șireturi și branțuri(tălpici).

Avem 11 soluții de scos pete pentru că încălțămintea pătată de ulei se curăță diferit de cea pătată de cafea. Fiecare încălțăminte pătată se curăță diferit în funcție de originea și vechimea petei.

După 16 384 de perechi curățate, am întâlnit tot felul de tipuri de încălțăminte și tipuri de pete. Pe lângă faptul că avem multă experiență, îți putem arăta portofoliul cu rezultatele noastre.

În portofoliu vei găsi poze înainte și după curățare. Vei găsi și filmări cu tot procesul de când erau murdari și cum au ajuns curați o pereche de Balenciaga, de exemplu.

Suntem foarte rapizi. Pentru că ne construim singuri utilajele, putem curăța o pereche de Karl Lagerfeld în 4 minute și să o uscăm delicat în 2 ore.

Nici măcar nu trebuie să pierzi timpul în trafic până la noi. Asigurăm transportul gratuit în Cluj-Napoca. Pentru o taxă de 45 de lei preluăm comenzi din toată România.

În loc să-ți cumperi încălțări noi, mai bine faci o economie și le cureți pe cele pe care le ai încât să arate ca noi.

Anual selectăm o clientă vedetă. Cu ajutorul ei îmbunătățim serviciile dar și toată experiența de care ai parte.

Facem studii de laborator. Putem demonstra științific că serviciul nostru de igienizare are o eficiență de 99,95% sau mai exact: reducem numărul de bacterii de la 299 250 la 158. Acum suntem în punctul în care scoatem ADNul din bacterii și fungi pentru a depista care provoacă boli precum micoza și să dezvoltăm un tratament împotriva lor.

Te scăpăm de mirosurile neplăcute. Ce miroase urât în încălțăminte sunt bacteriile. Ele se formează la umezeală. Umezeala poate fi de la transpirație, depozitare în loc nepotrivit, te-a prins ploaia sau le-ai spălat la mașină. Cu ajutorul igienizării și a uscării delicate, pe lângă că îți facem încălțările preferate ca noi, vor mirosi și foarte plăcut.

Pentru situații mai dificile oferim și servicii de vopsire/recondiționare. Află mai multe detalii aici.