Oferim consultanță gratuită pentru serviciile de vopsire

09 rezultate vopsire incaltaminte before09 rezultate vopsire incaltaminte after
08 rezultate vopsire incaltaminte before08 rezultate vopsire incaltaminte after

Dacă ai ajuns aici cel mai probabil e din următoarele 3 motive:

A

Ai spălat adidașii la mașină și s-a stricat vopseaua

B

Petele de pe încălțăminte nu pot fi scoase pentru că sunt vechi și s-au fixat în material

C

Vrei pur și simplu să schimbi culoarea încălțămintei tale preferate

Noi suntem experți în vopsirea încălțămintei. În funcție de material, avem o gamă largă de culori (ex. Piele netedă) sau mai restrânsă (ex. Piele întoarsă). Din acest motiv, îți oferim consultanță gratuită și vom căuta cea mai potrivită recomandare pentru dorințele tale.

Folosim doar vopsele testate cu performanțe ridicate pentru fiecare tip de material.

Serviciul de vopsire necesită pasiune, atenție la detalii și proceduri ce urmăresc pași foarte logici și clari care ne ajută să avem cel mai bun rezultat.

Înainte de a urma pașii pentru pregătirea suprafeței de vopsit, testăm o porțiune ascunsă de material. Cu o dischetă din bumbac umezită cu decapant, frecăm ușor suprafața iar dacă pielea rămâne curățată cu un aspect ușor mat, cu aceiași integritate continuăm cu următorii pașii :

1

Ne asigurăm că suprafața pe care vrem să o vopsim este curățată. Îndepărtarea murdăriei și impurităților previne crăparea vopselei.

2

Folosim degresant(decapant). Acest pas pregătește pielea prin deschiderea porilor pentru aplicarea vopselei, îndepărtează urmele uleioase și finsajele(vopsea, cremă, ceară) aplicate anterior. Astfel culoarea se aplică pe un fond curat și va avea o aderență bună.

3

Reparații zgârieturi. Zonele zgâriate, rupte le acoperim cu un strat de chit, pe care îl lăsăm la uscat timp de 24h. Apoi nivelăm materialul până uniformizăm încălțamintea.

4

Hidratarea pielii. În momentul în care aplicăm decapant, pielea se deshidratează. Astfel, vom hidrata pielea cu o cremă specială și o lăsăm să acționeze 24h. După care aplicăm un degresant mai ușor pentru a înlătura surplusul de ceară din consistența cremei speciale.

5

Aplicăm primul strat de vopsea uniform într-un strat subțire. Așteptăm uscarea naturală 24h sau folosim pistolul cu aer cald.

6

Aplicăm restul de straturi de vopsea până obținem consistența și grosimea dorită.

7

După ce lăsăm să se usuce vopseaua natural timp de 24h aplicăm fixatorul de culoare pentru protejarea straturile de vopsea.

8

Ultimul pas este aplicarea produselor de hidratare piele și ceară pentru a lustrui pantoful

Doar pentru vopsirea pielei netede folosim o tehnică atât de complexă. Pentru restul materialelor, nu este necesar să urmărim toți pașii.