Despre (Ka)noi

Din 2017, primul serviciu profesional și specializat de curățare încălțăminte din România.

curatare pantofi sport urma

„Adidașii îi bag în mașina de spălat, iar pantofii din piele îi șterg cu o cârpă. De ce mi-aș duce încălțămintea la o curățătorie?”

”Am primit cadou din Germania o pereche de adidași. Nu se găseau la noi în țară, deși i-am căutat. E perechea mea preferată! Am vrut să-i curăț la mașina de spălat. I-am distrus în când i-am lăsat în apă să se înmoaie noroiul. A ieșit vopseaua mov din ei și s-a scurs pe materialul alb. Service pentru decizii proaste, ai?”
– Emma, Cluj-Napoca

Prima Curățătorie Profesională de Încălțăminte din România

Am fost și eu ca tine. Și eu mi-am distrus adidașii în mașina de spălat. Ba se rupeau, ba se ducea culoarea, ba se făceau ca tabla.

Ceva se întâmpla.

Și eu am dat zeci și sute de lei pe produse de curățare pantofi. Mi-aș fi dorit să iasă pata aia de vin roșu de pe pantofii maro din piele. N-am reușit așa că i-am aruncat.

M-am frustrat să știu că am dat bani degeaba pentru că produsele nu și-a făcut treaba. Și mi-am pierdut și perechea de pantofi preferată. Am mai pierdut timp căutând prin oraș produse de curățare încălțăminte. Și am mai pierdut timp curățând adiașii (fără un rezultat) și apoi baia (că deh, unde să spăl altundeva adiașii?).

Asta până în octombrie 2017.

robert muset kanoi curatatorie incaltaminte cluj

Robert Mușet – Fondator Kanoi

ghete curatate kanoi cluj

Venise o gagică la mine în vizită. Frumoasă fata… Dar când s-a descălțat, mi-a mutat nasul! Să ne înțelegem, nu avea probleme de igienă. Și ție ți se poate întâmpla dupa ce stai în aceeași pereche de adidași 10 ore la muncă. Am întrebat-o ”Dar tu nu știi să-ți cureți încălțămintea?” Mi-a zis ”Nu.” Oare de ce mă așteptam la alt răspuns? Că nici eu nu știam.

Așa am creat atunci primul serviciu profesional și specializat de curățare încălțăminte din România, sub numele Urma Shoe Care.

Tipul acesta de serviciu mai exista în țară. Dar pentru că nimeni nu se specializase doar pe asta, nu le ieșea mereu bine.

M-am documentat, am cercetat, am testat, am inovat și am performat. Ce am învățat pe încălțămintea mea, aplic acum pe încălțămintea ta. Am avut în jurul meu producători de pantofi, specialiști în industrie textilă și pielărie, ingineri chimiști, instituții și cel mai important, oameni ce și-au dorit ca încălțămintea lor să fie curată.

Curățăm doar încălțăminte și o facem la nivel de știință.

Primul serviciu profesional și specializat de curățare încălțăminte din România!

Am plecat de la

Prelungim durata de viață a pantofilor tăi preferați

și am ajuns la

De acum, pantofii tăi preferați sunt curățați în siguranță.

Din 2020, am schimbat viziunea. Am făcut asta pentru siguranța și confortul tău. Pentru că mi-ai spus ce fac bine și ce nu. Ce vrei și ce nu vrei. Iar eu, te-am ascultat. Îmi pasă de siguranța și confortul tău și îmi doresc  să te scap de corvoada curățării pantofilor.

Cu drag,
Robert.

curatatorie incaltaminte kanoi urma shoe care
kanoi curatatorie de incaltaminte

Solicită un sfat de curățare sau întreținere

Îți răspundem la orice întrebare despre curățarea și îngrijirea încălțămintei tale.

Kanoi nu încurajează spam-ul și nici nu comercializează sau oferă datele tale. Nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site și nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site. Periodic, îți vom trimite sfaturi de întreținere acasă a încălțămintei sau oferte gândite special pentru tine.