Despre noi

Ieri a fost ziua dezvăluirii. Ai aflat despre ce e vorba?

Salut! Robert aici.

Probabil ai observat ultimele postări, diferite de cele cu care te-ai obișnuit până acum. Dacă te-ai abonat la e-mail, știi deja despre ce e vorba. Ieri a fost Ziua Dezvăluirii, ziua în care, cei care s-au abonat la newsletter de când a început nebunia, au aflat primii ce se întâmplă. Și tot ei sunt printre primii care vor beneficia de un cadou. Ți-am promis că îți spun ce se întâmplă și de ce, așa că am decis să scriu acest articol și pentru cei care nu s-au abonat încă. Citește în continuare. La final îți spun cum te poți alătura celor care vor beneficia de surpriza pregătită.

Am făcut schimbări majore și vreau să te surprind cu noua ta experiență îmbunătățită, alături de noi.

Am văzut câți bani ai salvat, de ce corvoadă ai scăpat și cel mai important, am văzut bucuria pe fața ta când ai primit înapoi pantofii și arătau CA NOI! Tu și sutele de oameni pe care i-am ajutat până acum, mi-ați spus ce avem de făcut ca să fim și mai buni.

Așa că din 3 martie 2020, odată cu venirea primăverii, în Luna Femeii și a Mamei, am decis să transform numele, site-ul și experiența de livrare în versiuni mai bune, așa cum meritați. Mai friendly, mai moderne, mai inovatoare. Pe lângă asta, am pus în funcțiune utilajele noi și am livrat deja câteva perechi de încălțăminte, curățate la noi standarde.

Vreau să știe toți cei din Cluj că acum își pot curăța pantofii în siguranță. Vreau să știe și cei din restul României că pot scăpa de corvoada asta. Iar peste câtiva ani, și cei din Europa. 

Am văzut cât de mult am schimbat viețile oamenilor cu acest servicu aparent simplu. Așa că mi-am propus să-ți salvez încălțămintea, iar atunci când nu îi poți aduce la mine, să te învăț ce ai de făcut acasă.

Ca să pot face toate astea, aveam nevoie de o identitate pe măsură. Aveam nevoie de o ”căsuță virtuală” pregătită pentru schimbare, ca să mă poți găsi mai ușor și să te pot ajuta rapid.

În octombrie 2017 am pornit cu gândul că vreau să prelungesc durata de viață a pantofilor tăi preferați. Curățam totul manual. Am dezvoltat primul serviciu profesional de curățare încălțăminte din România!

În decembrie 2019 nu mai făceam față. Nu mai puteam fi singurul care face asta, nu mai puteam face manual, nu mai puteam face doar în Cluj.

Aveam peste 100 de comenzi într-o singură zi printre care una, nu că era din București, era tocmai din Munchen!

Atunci am zis: așa nu se mai poate! E nevoie de un alt nivel al serviciilor de curățare încălțăminte.

Cu ocazia asta am schimbat total viziunea.

Până acum ai fost alături de mine pe acest drum. Îți mulțumesc pentru asta. Vreau să-ți arăt cât de mult a însemnat asta pentru mine, oferindu-ți un cadou.

Din 3 martie (când ne naștem, oficial, pentru a doua oară), vei putea beneficia de 20% reducere la orice serviciu de curățare din gama noastră.

Indiferent că vrei să cureți o pereche, 2 perechi sau toată gama de primăvară. Indiferent că sunt pantofii de mers la birou, UGG-urile bune de pus înapoi în cutie sau papuceii mici ai copilului. Când o să tragi linie, o să vezi cât de mult ai economisit cu această reducere.

Ca să poți beneficia de prețurile reduse cu 20%, abonează-te la newsletter și vei primi codul promo.

În articolul și email-ul următor, dă-mi voie să-ți fac cunoștință cu niște oameni faini, ca tine, și situațiile din care am reușit să-i scoatem. Cu siguranță te regăsești printre ei și experiența lor te va ajuta.

Până atunci, nu uita: 3 martie, o nouă experiență, 20% reducere.

Cu drag,

Robert.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.