Rezultate curățătorie încălțăminte

Pentru tine ce contează mai mult? Efortul sau rezultatele?

Salut! Robert aici.

Știu că e ceva nou pentru tine să îți cureți încălțămintea la curățătorie. Și e ok să ai rețineri. Nu e ușor să faci ceva nou. Totuși…ieși din zona de confort și pentru asta ai nevoie de curaj.

Dar vreau să știi ceva. Deși multă lume spune că sunt magician, nu sunt. Eu doar îmi fac treaba bine. Cu mine n-ai nici un deranj sau risc. Îți ofer transportul gratuit dus-întors, nu te vei chinui să vii la mine și să-ți găsești loc de parcare. Îți ofer garanție 200% și plătești doar dacă ești mulțumit/ă. Adică, mă plătești pentru REZULTAT, nu pentru EFORT.

Asta fac eu: livrez rezultate.

Și că tot vorbim de rezultate, hai să-ți arăt 3 din cele câteva mii:

POZE KANOI PRELUCRATE PERECHE 4
Deasupra lor a explodat un extinctor de incendiu
POZE KANOI PRELUCRATE PERECHE 17
S-a băgat sub mașină să repare o defecțiune și i-a murdărit cu ulei de motor
POZE KANOI PRELUCRATE PERECHE 5
Pe ei a fost vărsat vin roșu

Și pentru că sunt încrezător îți mai dau 2 rezultate (bonus). În 2019 am fost la Electric Castle și am rugat oamenii să-mi păteze încălțămintea cu vin roșu și cafea. Ca să fie și mai greu, i-am rugat să ma calce.

POZE KANOI PRELUCRATE PERECHE 12
curatare pantofi cluj

Am curățat și pete de ulei de locomotivă, motorină, mucegai, pix, ruj… Ba chiar și urme de regret. Cam ca atunci când ieși afară, e frumos, la un moment dat te prinde o ploaie urâtă și regreți că te-ai încălțat tocmai cu adidașii ăia albi.

De acum, pantofii tăi preferați sunt curățați în siguranță. Plasează comanda până în 20 martie ai și reducere de 20%. Abonează-te AICI și îți vom trimite codul de discount.

Cu drag,
Robert.

P.S. Știu că e nebunie cu coronavirusul. Nu trebuie să avem contact foarte mult. Comanda o poți lăsa la ușă, iar plata o poți face prin Revolut sau BT Pay. Dacă vrei să plătești cash, îți pun la dispoziție gel antibacterian.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.